Skal till mobilen

I samarbete med The Mobile Store!

Sen jag fick hem det här skalet ifrån Necklace Case så har jag sett fler och fler som har börja använda detta skalet. Det är förmodligen på grund av hur bekvämt det är att bara ha sin mobil runt halsen istället för att hålla den i handen när man ej har med sig en väska. Jag personligen föredrar att bära denna när jag är ute och springer och ej vill behöva oroa mig över att tappa mobilen eller behöva hålla någonting i handen.

Skalen kommer i flera olika färger och just nu så får du 25 PROCENT RABATT (!) om du använder dig av koden neckcase25. 

Halsbanden kommer i flera olika färger och är tillgängliga för en lång rad mobiltelefoner från Apple, Huaway och Samsung. Så chansen är stor att även du kan klicka hem ett av dessa halsbandsskal till 25% rabatt! Tycker du bäst om beige, rött, svart eller kanske randigt? Gå in på TheMobileStore.se för att hitta just din favorit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s