Gothia Towers

Nu börjar det verkligen närma sig. Flytten till Spanien är om bara 39 dagar och jag ska idag skicka in de sista papperna till skatteverket. Vad jag också ska göra är att kolla lite närmare på en väska jag ska beställa ifrån ett märke som jag hittills inte har något annat än solglasögon ifrån- gucci.

Vilket väska det blir får ni veta nån gång under nästa vecka men jag är säker på att den kommer göra sig galet fin till min nya kappan som även den kommer visas nästa vecka. Väskan jag ska beställa (för den finns ej i Stockholms butiken) är i en av mina favoritfärger och jag har tänkt att använde den när jag och Victor åker till Göteborg i September. Vi har bokat en Weekend på Gothia Towers eftersom vi vill ha det nära till Liseberg där vi ska spendera en dag. Om ni har något tips på en bra restaurang i Göteborg så får ni skicka in det till mayapersson@hotmail.com.

img_7579

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s