Nu kör vi

Nu hart vi så galet mycket roliga saker framför oss! Dels så har jag idag klickat hem min första Gucci väska (!!!) som kommer levereras till mitt jobb på måndag. Jag har börjat se galet mycket fram emot mitt jobb jag har i Marbella då både kollegorna och jobbet verkar passa mig perfekt. SAMT att jag har klickat hem produkter till ett superroligt samarbete som jag kommer ha i början av nästa vecka här på bloggen. Kommer även lägg ut på snapchat och instagram-story så ni kommer veta direkt när det är uppe.

Sen är det ju så att jag även ska hämta ut min nya kappa i helgen som kommer vara så GALET snygg till nya väskan och att vi åker till min mormor och morfar på tisdag och ska vara där under en natt. Efter vi varit hos dom så är det bara två veckor ti8lls vi drar till Göteborg en helt och efter det är det endast två veckor kvar tills vi flyttar utomlands!!!!

Mitt jobb i Spanien är verkligen det perfekta jobbet. De verkar först och främst ha extremt hög arbetsmoral vilket jag älskar. De hjälper också till med mycket saker som man behöver när man flyttar till Spanien. Snart kommer jag visa upp lite bilder ifrån den lägenheten vi hyrt så stay tuned 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s