GUCCI VÄSKA

VÄSKAN ÄR FRAMMMMMEEEE!

Detta fraktbolaget är på riktigt det bästa jag varit med om. Det tog 48h att få hit det ifrån Italien och dom gjorde det så sjukt säkert att det var jag som tog emot paketet (kanske för att det var ett 10.000kr+ paket men vad vet jag). Inte som andra företag som bara lämnar ut utan att ens ta legitimation. Fraktbolaget heter UPS och det är absolut dom ni ska anlita om ni ska skicka några produkter, galet bra!

Jag kommer öppna väskan ikväll eftersom jag vill kunna ta min tid när jag gör det. Det levererades iallafall såhär och detta är vad som medföljde. Jag var rädd för att jag skulle vara tvungen att gå runt med en kartong med om skickar med en kasse vilket är ett stort plus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s