Leverans

Nu är jag så galet taggad på att få mitt paket som ska komma idag! Min första väska ifrån GUCCI är nämligen på ingång direkt ifrån Italien. Sjukt att det endast tar 1-2 vardagar för ett sånt paket att ta sig över hela Europa medan vissa företag som har laget i Sverige tar 2 veckor som leveranstid… jaja man får vad man betalar för.

Efter jobbet så ska jag hem för att packa eftersom jag och Victor åker till min mormor och morfar imorgon vid lunchtid. Innan vi åker iväg imorgon ska jag gå till Gribbylund (där jag bodde när jag flyttade till Stockholm) och hämta ut två paket som har kommit. Trotts att jag bor några meter ifrån Täby Centrum som har flera utlämningsställen så levererades det ändå till Gribbylund, fick dessutom ingen avisering ifrån DHL på det andra paketet så jag behövde själv ringa upp och fråga om det…

Inväntar just nu ett samtal ifrån min försäkringsman i Spanien som har nåt nytt förslag angående vår försäkring eftersom vi ej kommer bo i den lägenheten över ett år. Vi får se vad han har för förslag och om det är intressant för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s