Gucci Marmont Röd

God morgon eller god dag på er. Nu sitter jag och Victor på tåget som kommer ta oss ifrån Stockholm centralstation till destinationen över natten. Vi sprang förbi mitt jobb när vi gick till centralen ifrån Stockholms Östra för att hälsa på Linnea. Det känns som om de skulle ha träffats flera gånger men jag insåg när vi gick in att de aldrig träffats tidigare.

Vi köpte några FlapJack bars och gick in i tåget. Detta är alltså bara andra gången jag besöker min hemstad sen jag flyttade till Stockholm så det känns lite sjukt. Planerna för idag är egentligen bara att åka dit, laga middag och gå ut med hundarna som mamma ska ta med sig när hon kommer förbi efter jobbet.

Mina väskor jag har med mig är min Louis Vuitton som jag köpte i Paris i april och min nya Gucci Väska som även är min första ifrån det modehuset. Det är en röd Marmont i den lite större storleken och den är så galet snygg! Det blev denna pga den röda färgen som verkligen står ut, plus att det är en av de få väskor ifrån Gucci med ”gold hardwear”. Eftersom jag är en guld-person på passar den såklart väldigt bra in i min samling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s