HUD OCH HÅRVÅRD 2019

I samarbete med LYKO!

Gud vad jag har sett fram mot att posta detta för er. Jag har nämligen fått äran att testa vissa av LYKOS egna produkter och jag kan helt ärligt säga att detta är någonting jag kommer ta med mig till Spanien!

Det som varit min absoluta favorit är denna dagkräm som jag upplever dels ger min hy en extrem boost på morgonen men också har ett lager som lägger sig utanpå huden och gör att fukten stannar kvar under dagen. Den tekniken används i många hårvårdsoljor och det är samma känsla jag får av denna.

Jag kommer garanterat använda denna i Spanien just på grund av att den verkligen låser in fukten i huden och ej smetas bort lätt. Kan verkligen rekommendera den för er som kommer vara i Sverige över vintern!img_7723_facetune_26-08-2019-11-46-42

Vad ni också kommer vilja använda är dessa produkter för ditt hår. Om du vill ha kombinationen av återfuktat hår och lyster i huden så ska du satsa på dessa hårvårdsprodukter. Jag som har lockigt hår (och därav naturligt torrare hårstrån) har använt Lykos Leave-In Conditioner vid varje tvätt sen jag fick produkten. När jag masserat in den i fuktigt hår på kvällen så märker jag extrem skillnad när jag sedan vaknar på morgonen. Den gör håret glansigare, lättare att reda ut och är ett måste förr oss med vågigare hår!

Tack LYKO!img_7716

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s