Sista månaden

Hej hej och god kväll.

Idag har det vart en sjukt intensiv dag, vilket jag inte har någonting emot när det inte handlar om att någon inte kan sköta sina uppgifter. Tänker inte prata om det nu eftersom den personen fick veta att det inte fungerar att bara strosa runt när man har personer som litar på en i ett företag.

När jag kom hem efter jobbet så var det direkt att börja packa eftersom jag och Victor flyttar ifrån lägenheten vid Täby Centrum nu för att flytta till en villa när vi kommer bra i en månad tills vi FLYTTAAAAR! Jag la ut en bild idag på instagram där jag skrev att det är sista månaden i Sverige nu. Det känns helt sjukt att det faktiskt är sista månaden på obestämt många år som vi kommer bo i Sverige.

En av de konstigaste saken med att flytta kommer faktiskt bli att inte längre umgås med min bästa vän varje dag. Det är nämligen min kollega och eftersom vi båda arbetar mer än heltid på samma arbetsplats så blir det x antal dagar i veckan vi spenderar med varandra. MEN hon får komma ner till Spanien när hon vill och det kommer bli galet kul när hon kommer dit.img_7815

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s