Malaga till Barcelona

!MÅNDAG!

Jag har nu tre dagar framför mig där jag inte kommer vara på kontoret alls. Jag har därför klickat hem lite hudvård. Två lermasker, en nattkräm samt en sheet mask som jag ska ha på flyget till Spanien. Alla mina modellkollegor säger alltid åt mig att hn en återfuktande mask när jag åker flygplan så ska faktiskt börja med det nu eftersom att jag ändå flyger en del.

Nu när vi bor i Spanien så kommer vi verkligen ta vara på att åka och besöka de platserna som nu ligger närmare oss. Till exempel så kommer vi åka upp till Barcelona, Madrid, Portugal och alla öar som ligger i närheten.

För er som sett bilden jag la ut på instagram igår så såg ni att jag var på ett helt fantastiskt ställe i ett fantastiskt klimat och wow vad jag längtar efter att bo i ett sådant klimat snart. Vet ni några platser jag måste besöka? Skriv till mig under länken BERÄTTA i menyn eller maila mayapersson@hotmail.com!bb38b96b-f729-49ba-adfb-e619fdde2dbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s