Fridays

I tisdags så var det en väldigt rolig kväll. Jag var ledig hela dagen men tog mig senare in till Östermalm för att möta upp Emma efter hon slutat jobbet klockan 19. Det var tänkt att vi skulle ta en fika men det slutade med att vi satt på fridays och beställde in drink efter drink.

Ni vet ju att jag dricker alkohol extremt sällan vilket jag tror spelar in i varför jag är så lättpåverkad. Vi bestämde i alla fall då att vi ska ut på fredag. Emma bokade ett hotell imorse som ser superfint ut.

Igår var jag och shoppade med min kompis Mia och det var supermysigt. Hitta lite nya tröjor hos Tommy Hilfiger. Det börjar verkligen känner i luften att det är höst nu och jag är så galet redo för att komma ifrån detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s