Sense

God morgon på er.

Nu ska jag berätta lite gran om vad som hänt de senaste två dagarna. Jag och Emma träffades upp i fredags och checkade in på det hotellet hon bokat på Östermalm. Vi gjorde oss i ordning tillsammans och gick sen till fridays för att ta en liten fördrink innan vi skulle vidare till Sense.

Sense är en nattklubb här i Stockholm och de hade Grand Opening i deras nya lokaler. Helt ärligt så kan jag säga att klubben i sig är rejält överhypad. Visst att det var roligt men det är endast för att Emma var där med mig, annars var det mest personer som gick runt och inte ville göra nåt ”fel”. Ni förstår hur jag menar.

Nu i helgen så ska jag och Victor på vår weekend i Göteborg vilket jag verkligen ser fram emot. Vi åker på fredag efter jobbet och kommer direkt checka in på Gothia Towers där vi kommer bo. Lördagen kommer vi spendera på Liseberg då ingen av oss har varit där än. Vi kände liksom att vi inte kan ha bott i Sverige i närmare tjugo år utan att ha varit i Göteborg eller på Liseberg.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s