Valkyria Liseberg

Snart åker vi till Göteborg. Fick alldeles nyss ett meddelande ifrån Booking.com där det stod att det bara är fyra dagar kvar, superspännande! Vi har köpt våra biljetter till Liseberg över nöjesparkens egen hemsida och fick där välja fyra ”fast pass” eller vad det heter. Man hoppar alltså över kön.

Eftersom det första åket oftast är det som man känner av mest så har vi bokat in att Valkyria är nummer ett. Allt för att få den där extra kicken av adrenalin haha. Därefter har vi bokat in helix, Balder (som Linnea sa att vi måste åka) samt Loke som Victor verkligen ser fram emot. Jag ser nästan allra mest fram mot Mechanica eftersom jag alltid gillar när det snurrar. desto mer snurr- desto bättre.

Nu är det även exakt tre veckor vi har kvar i Sverige. Min familj och en del av Victors familj vet redan om att vi ska till Sydney ett år efter vi bott i Spanien ett tag och idag ska vi berätta för fler av hans familjemedlemmar under middagen. Hans pappa är verkligen supertaggad på att vi ska dit efter Marbella och tycker att vi gör helt rätt!img_7668

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s