MTR express Stockholm till Göteborg

Hej hej,

Det är fredag och jag sitter just nu på ett MTR EXPRESS tåg ifrån Stockholm Central till Göteborg. Men vägen till Centralen var inte helt lätt. Först så hade vi all tid i världen, fram tills att SL bestämde sig för att ställa in flertal Roslagsbanan till Stockholms Östra. Det hade varit någon störning men tyvärr så var all information bristande när det gällde inställda och försenade tåg.

Det slutade med att vi ringde till Taxi Stockholm som hade en bil utanför Täby Centrum på tio minuter. Vi hade turen att få en underbar chaufför som nyligen köpt en lägenhet på solkusten så vi hade mycket att prata om. Han fick såklart dricks och min puls gick ner någon extremt när vi faktiskt var på stationen i tid.

Vi gick in på en affär som heter Paradiset där vi köpte med oss varsin middag. Jag köpte en laxsallad med spenathummus och nån biff gjord av rödbeta. Kanske inte ser så supergott ut men wow vad gott det var. Köpte även med lite snacks. Tranbär i mörk choklad samt kokosvatten som är bland det godaste jag vet.

Väskan jag har valt att packa i är min Louis Vuitton Keepall 45 som är mitt absoluta favorit handbagage. Har även med mig min röda Gucci Marmont för att kunna ha de absolut nödvändigaste sakerna nära till hands. Imorgon på Liseberg planerar jag att endast ha min beiga kappa ifrån Guess eftersom jag vill kunna ha allt jag behöver i mina fickor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s