Gyro Swing

Nu är jag tillbaka i Stockholm och tillbaka på jobbet. Liseberg var verkligen som ett Gröna Lund på steroider med alla dess extrema åk och vackra park delar. Jag och Victor åkte sammanlagt 20 åk under vår heldag där och den vi började med var Loke, vilket var ett ”sådär” smart val. Första åkturen är alltid värst så att sitta på en Gyro Swing många meter upp i luften och endast sitta fast runt höften var helt sjukt.

Mina favorit åk var Balder, Valkyria samt helix. Valkyria är en karusell som har ett stup i 90 grader ner mot marken, den allra värsta känslan kom när man var ca tre meter ifrån stupet och man kände att ”varför gjorde jag det här”. Själva droppet i sig var svinkul men åkturen hade behövt nåt mer för att höja adrenalinet igen.

Nu när jag är hemma igen är det dags att bli av med sockerchocken ifrån helgen. Ni vet ju om att jag sällan äter godis, snabbmat och friterat men nån gång då och då så maxar jag allt (typ när jag är hög på adrenalin klockan 23 på kvällen). Jag undviker inte den typen av mat på något sätt men det blir bara extremt sällan då jag föredrar massa annan mat. Så nu blir det tillbaka till att hålla en riktigt bra kost de två kommande veckorna innan SPANIEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s