Bralette

Nu är det ett gäng paket på väg hem till mig som jag ska få innan nästa måndag. Dels en ny bikini som är i brons vilket kommer vara så galet snyggt när jag om två veckor börjar bli brun. Sen så har Victor beställt ett par jätte mysiga tofflor till mig ifrån Hunkemöller. Jag älskar att gå runt i tofflor så när han hittade ett par han tyckte att jag skulle ha så klickade han hem dom på en gång.

Har även bestämt mig för att byta ut hela min trosgarderob. Vet inte om det är någon sak man gillar att göra innan man flyttar men saken är den att när jag för lite mer än ett år sedan flyttade till Stockholm så byttes alla mina trosor ut under en period på nån vecka. Kanske är mitt sätt att hantera en stor förändring haha!

Vad jag dock inte har hittat än är en riktigt fin bralette som jag kommer kunna använda som top under den varma solen på solkusten. Om ni har några tips på var jag kan hitta fina braletter så skriv in till mayapersson@hotmail.com!

Nu ska jag sätta mig och kolla igenom Louis Vuitton katalog som jag fick när jag köpte min keepall bandoulière medan jag äter mina ägg och avokadomackor som har blivit mitt go-to mellanmål. img_0127

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s