Naked Juice Bar

Hade idag min spiralkontroll hos Täby ungdomsmottagning och min barnmorska (som är så extremt bra på sitt jobb) gav mig det glada beskedet att alltid såg helt perfekt ut. Jag fick en feber under förra veckan och jag var då riktigt rädd över att det var en infektion men Victor lugnade mig med det faktumet att han haft feber någon dag tidigare. Vilket betydde att det var mer sannolikt att det bara var en vanlig feber, vilket det också var.

Efter kontrollen så gick jag till Täby centrum och köpte ett par nya hörlurar eftersom mina gamla tappat sin kapacitet med typ 70%. Sen köpte jag också en grön smoothie hos Naked Juice Bar som jag drack under min promenad till tågstationen i Ensta.

Jag åkte hem och lagade en supergod lunch till mig och Victor (som var i full gång med att städa hela vardagsrummet) innan jag sen åkte in till Östermalm för att jobba en av mina sista dagar på mitt arbete. img_8256

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s