Spanien i oktober

Hej på er igen.

Nu är vi framme i Spanien och har varit här i ett antal dagar. Allting har tagit en oväntad men HELT rätt vändning som ni ska få höra om. Redan första dagen så kände vi nämligen att detta semesterparadis är just vad det sägs att det är, ett paradis för SEMESTER. Vi kände alltså att vi inte kommer vilja bo och jobba är nere utan istället vara här några veckor på semester och sedan åka tillbaka till Sverige för att jobba heltid. Vi är helt enkelt stadsmänniskor som vill känna en hög puls av vår omgivning. Tro nu inte att vi inte trivs här- för det gör vi! Men vi tänker inte bo här i hela sex månader.

För er som kollat på min instagram så har ni sett en del av vår helt fantastiska utsikt ifrån vår lägenhet. Här ser ni en bild på hur det ser ut under dagen (med mig i mitten och i fokus) men ni ser lite av hur det ser ut i alla fall. På min instagram ser ni en ”highlight” som heter Marbella där ni kan se hur en soluppgång ser ut. Jag kommer självklart att visa er det här på bloggen också!

Vädret är riktigt härligt och vi har hittills bara haft solsken och idag för första dagen vi såg ett litet moln på himlen.dc4c9ea9-fefd-4c61-9f81-f423bb5c24d9img_8726

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s