MARBELLA VILLOR

Asså wow. Det här grannskapet är magiskt. Vi bor ju i ett område med flera storslagna villor och helt plötsligt när man är ute och går så dyker det upp värsta mega villan haha! Detta är en av villorna som man bara ser en pytteliten del av under de 10 meter vi går för att komma till polen, så vackert!

Just nu ligger vi nere vid en av stränderna på högra sidan av Puerto Banus där alla galna yachts är. Vi valde att hyra två solstolar här och ska snart gå in till strandrestaurangen för att a varsin drink. Funderar på en alkoholfri mojito eller bara en cola zero haha, ni vet ju att jag extremt sällan dricker alkohol då jag inte finner något intresse av det alls.

I övermorgon kommer min moster och mormor för att hälsa på och det ser båda jag och Victor fram emot! Det är första gången min mormor är utomlands (förutom Norge) så jag är ju galet taggad på att visa henne allt. Vi ska i alla fall ta en båt in till Mabella ifrån Puerto Banus någon av dagarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s