Vinterjacka Michael Kors

För första gången så är jag lite taggad på att komma tillbaka till Sverige efter en utlandsvistelse. Det beror mest på att vi känner att det är för ansträngande att ha såhär lång semester. Dock har jag nu börjat jobba en timme om dagen för att få nån stimulans.

Igår gick vi till ett köpcentrum där hi är nästan varje dag och handlar vatten och mat. Vi bestämde oss då för att åka upp och kolla vad som fanns på övervåningen och såklart så hittade jag ett plagg som jag inte kunde lämna i butiken. Det är en vinterjacka (som jag tänker ha på mig när vi åker till Sverige om två veckor.

Den är beige och ifrån en av Michael Kors senaste kollektioner. Den har en luva som man kan ta av samt en helt fantastisk fuskpäls som var minst sagt prisvärd på 4.000kr! Nu behöver jag endast ett par vinterskor och jag är sugen på ett par knähöga skor med en liten klack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s