Båt mellan Marbella och Puerto Banus

God morgon.

Igår var den en riktig turistdag med min mormor och moster. Min mormor ville väldigt gärna åka in till Marbella och gå i Gamla Stan vilket vi såklart gjorde. Vi tog en uber ner till Puerto Banus och satte oss först för att ta en fika efter frukost, jag tog en riktigt god morots och apelsinjuice med massa ingefära. Sen tog vi en båt som går mellan Marbella Stan och Puerto vilket tog ungefär tjugo minuter.

Det var tänkt att vi skulle gå direkt till apelsintorget men eftersom mormor och moster vill fota väldigt mycket så tog dom 400 meterna 1,5 timme att gå- men det hör väl till haha! När vi väl kom fram till apelsintorget så satte vi oss för att äta lunch på en av restaurangerna mellan apelsinträden. Wow vad vackert det va med alla apelsinträd, spansk arkitektur samt de små gränderna som är täckta av blommor.

I dag är det tänkt att vi ska ta en långpromenad längst strandpromenaden. Jag sak kika lite på kläder också när vi ändå går förbi Puerto Banus. Har inte tittat ut någonting jag vill köpa än- men den biten brukar ju ordna sig rätt så bra.

img_9180img_9183

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s