MISTRAL BEACH

Idag bestämde vi oss för att ta en långpromenad längst hela Golden Mile för att sedan äta på Mistral Beach. Jag måste verkligen säga att det är en av de absolut godaste salladerna jag någonsin ätit. Med både mango, avokado, melon och räkor så toppade det min lista.

Har upplevt att det här i Spanien är lite svårare att hitta bra sallader. En restaurang jag åt på under den första veckan serverade bladspenat blandat med dressin och två bitar rå lax. Jag överdriver inte.

Vad som också har hänt idag är att jag fick en förfrågan av XXL att komma på en provfotografering, dock så var fotograferingen i Örebro den 23/10. Och just den 23/10 är jag väldigt upptagen, men det får ni höra om lite längre fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s