Roberto Verino

Nu sitter jag ute på vår 70 kvadratmeter stora terrass och tänker på vad jag ska ha på mig ikväll. Jag och Victor ska nämligen gå ner till Puerto Banus om en timme för att möta upp hans mormor och morfar som är här nere under sex veckors tid. Vi ska sedan ta oss till San Pedro för att äta middag vilket ska bli väldigt roligt.

Jag har aldrig varit i San Pedro men det ser ur att vara väldigt vackert. Plus att det ska bli skönt att se något mer än Marbella och Puerto Banus ( även om det är väldigt vackert även här). Vi får se om vi även hinner handla idag elelr om vi får göra det imorgon men det är en helt annan femma.

Jag tror att jag vill köra på mig röda Gucci väska men frågan är vad jag ska ha till den. JAg har en jätte fin klänning som jag hade på mig i MArbella med min mormor och mposter. Men jag vill gärna variera lite outfits och inte ha flera bilder med exakt samma outfit haha! Jag har även passat på att shoppa en dl nya kläde rinför vintern i Sverige. Ett par knähöga skor med klackar, en vit sjukt vacker blus ifrån TwinSet Milano och en jätte fin tröja ifrån ett av mina nya favorit designers Roberto Verino.img_9184

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s