Spara pengar

I SAMARBETE MED KORTIO!

Nu kommer ni få ta del av ert nya sätt att spara pengar – utan att göra någonting annorlunda än vad du gör idag. Hos KORTIO skaffar du ditt nya kort som kommer ge dig bonusar på ALLA dina köp. Det betyder alltså att desto mer du handlar, desto mer bonusar får du.

Om du är som jag och har tänkt att köpa en juloutfit, en nyårsoutfit och en glittrig ögonskugga för kvällarna i ära… Då är det lika bra att få bonusar för dina inköp, PLUS att mellandagsrean och black friday är på ingång. Du kommer alltså både på BONUS på dina köp och de befintliga rabatterna!!!

Efter nyår kommer det vara dags att ta sig tillbaka till jobben och de flesta av oss kommer vilja steppa upp vårt game under 2020. Detta kan innebära fler bilresor både till jobbet och till gymmet. Oavsett hur mycket du kör bil i din vardag så kan du nu få större rabatter per liter. Med hjälp av kortios Kort för bensin och tankning kan du tanka precis som vanligt MEN ännu billigare.

På kortio.se kommer du även se att du kan ta del av detta busenkla sätt att spara pengar UTAN att betala en enda krona i årsavgift!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s