SKINROLLER

God morgon.

Jag har en sån extremt rolig vecka framför mig. Det beror mycket på att jag ska göra en helt ny grej som jag aldrig gjort förut. På tisdag ska jag till en frisörsalong efter stängning. Det ska jag göra eftersom jag om en månad kommer få gå en modevisning för den globala salongen. Visningen ör under november vilket betyder att det är dags att börja förbereda sig redan nu. På tisdag ska vi tala om hur vi ska görs om mitt hår och jag är så galet taggad.

I SAMARBETE MED SKINROLLER!

Med en månad kvar till visningen och även till möten med några nya agenturer så kunde inte detta samarbete vara mer lägligt. SKINROLLER är en produkt som du lätt kan föra över huden och som använder sig av microneedling. Microneedling är en VETENSKAPLIGT BEVISAD metod för att behandla allt ifrån celluliter, ärr, rynkor och det jag använder skinrollern till – att få bättre hy.

Såhär går det till: Nålarna skapar små mikrohål i huden – huden reparerar sig och producerar mer kollagen – det extra kollagenet och hudens reparation gör din hy fastare, mjukare och jämnare ( den är extra effektiv emot rynkor).

Jag använder min SKINROLLER 1-2 gånger i veckan och rengör min SKINROLLER med rengöringssprayen som du får med. Sedan tar jag två droppar av detta serumet nu ser på bilden och pressar lätt in i huden för att sedan massera ansiktet mjukt med återfuktning.

ANVÄND KODEN PERSSON20 FÖR ATT FÅ 20% RABATT PÅ DIN SKINROLLER.

Jag kommer garanterat köpa en ny SKINROLLER när den jag har nu har gjort sitt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s