Blekande tandkräm- test

God morgon.

Igår valde jag att åka in till Täby Centrum för att köpa lite höstkläder och även nya jeans. Det blev en snabb shoppingtur men jag köpte två nya tröjor, två par jeans i olika blå nyanser samt tre par örhängen och två olika tandkrämer där jag ska testa vilken jag tycker är bäst. Med bäst då menar jag alltså blekande samt vårdande.

Idag har jag inga specifika planer förutom att min mamma och monster kommer och lämnar två resväskor ifrån Spanien vid klockan 13.00. Sen ska jag även gå ut och träna. Idag är det enligt mig det absolut sämsta vädret att träna utomhus men man får Jim ha lite pannben och inte strunta i saker bara för att det regnar lite.

Jag använde precis min skinroller vilket jag önskar att jag kunde göra varje dag (optimal användning är 1-2 gånger ut veckan). Man känner verkligen hur effektiv den är efter man applicerat deras serum samt din dagliga återfuktning. Om det är någonting du ska ta hand om så är det dig själv – kom ihåg det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s