Gröna Lund Halloween

Har ni haft en bra måndag? Min måndag har varit riktigt riktigt bra. Den började med att jag åkte in till stan för att gå på Gröna Lund med Elliot i några timmar. Vi åkte ganska mycket MEN ni kan ju gissa om det var galet kallt att snurra runt uppe i Eclipse.

Sen gick vi till Stureplan och jag drack en chai latte medan han valde nån typ av kombucha. Jag har alltid har svårt för kombucha vilket även Elliot märkte att han hade. Jag har liksom aldrig förstått grejen med det. Men det ska ju vara väldigt nyttigt så om du vet någon bra/ god variant så skicka in det till min på antingen mayapersson@hotmail.com eller skicka ett DM på min instagram MAYAPERSSONS.

När jag kom hem så började jag och Victor på julfeeling och bestämde oss för att kolla på julmarknader. Vi kollade på Kraków eftersom jag är halvpolsk och varit där några gången MEN det gick inga flyg som föll oss i smaken. Så vi sökte på var den bästa julmarknaden finns i Europa och på alla listor var det samma plats som toppade – Tallinn. Så vi kollade flyg och nej inget passade MEN det finns alltid sätt att lösa saker på. Så nu har vi bokat en kryssning i en superfin hytt till julparadiset. Mer om det får ni veta senare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s