Fin hy på vintern

Igår var jag hos frisören som jag ska vara modell för. jag gick in med en ganska öppen inställning om vad jag var öppen för att förändra med mitt hår. Lite mörkare, lite ljusare eller lite kortare spelade mig inte så stor roll. Det enda jag inte skulle gå med på var att bli brunett eller korthårig. Jag tänker inte lämna vilken frisör det ör eller vad för event det ör fören efter det har varit den 23e november MEN jag kan berätta följande…

När hon visade mig vilken typ av frisyr hon hade tänkt så blev jag så sjukt glad. Det kommer bli så galet snyggt och någonting jag aldrig haft tidigare. Den 23 november kommer ni få se resultatet! Fick även ett pressutskick för några dagar sen ifrån Estrid som är en ny rakhyvel som alla verkar älska. Jag ska testa den i några veckor och kommer (som jag brukar) dela med mig av min ärligs åsikt om produkten,

I samarbete med LYKO!

Jag har ju även börjat satsa mycket mer på både min hud och mitt hår nu på senaste och ska redan nu in och handla på en av mina favoritbutiken på nätet. Ni vet om att det är LYKO. Jag tycker att det är väldigt skönt att ha alla mina favoritmärke samlande istället för att ha de på enskilda sidor. Sen är det så extremt smidigt att de använder sig av InstaBox som du kan välja och då hämta ut i valfri LYKObutik. Dessa typer av ansiktsmasker är ett måste för mig när jag ät ute och reser och självklart hittar du flera olika typer av dessa hos lyko.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s