STYLIST

Ni har märkt att det vara någon dag där det ej har kommit upp något inlägg när det normalt sätt brukar uppdateras dagligen. Anledningen till det är faktiskt riktigt rolig och jag är säker på att även ni kommer tycka det.

Ni vet ju att mode är mitt absolut största intresse och jag tror på att du kan klä dig till det mesta här i livet. Med det menar jag att de plagg du bär har en stor inverkan på hur ditt liv kommer se ut både karriärmässigt och känslomässigt. Forskning har även bevisat att det teorin stämmer.

Det är därför jag tagit beslutet att utbilda mig till certifierad Style Advisor & Personal Shopper. Studiernas är på distans vilket passar mig då jag har väldigt fullt upp med arbeta och inte har något som helst intresse av att sitta vid en skolbänk. Jag planerar att vara färdig med alla fyra moduler av utbildningen i början eller mitten av februari.

Detta är ej sponsrat men hoppas verkligen att alla ni har klickat hem en SKINROLLER by the way. WOW WOW WOW. Kom ihår att koden PERSSON20 ger er 20% rabatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s