Ingenting att ha på mig?

Nu ska ni få ett riktigt bra tips av mig som kommer förenkla din uppbyggnad av din garderob.

Det jag kommer berätta är NÄR du behöver göra om  bland plaggen som är tänkt att du ska bära. Har du nån gång känt känslan ”Jag har otroligt mycket kläder men ingenting att ha på mig”? Det är jag säker på att alla som läser detta har känt och det är faktiskt ett tecken på att du behöver en helt ny garderob.

Satsa på att ge bort exakt ALLA kläder som du inte har sträckt dig efter de senaste tre månaderna, för sanningen är att du förmodligen ALDRIG kommer sträcka dig efter dom (eftersom du har plagg som du hellre bär). Om du alltid hamnar i den situationen så är det dags för dig att göra någonting riktigt bra för dig själv- anlita en Personal Shopper eller Style Advisor. Det är värt att betala extra för din garderob för att faktiskt använda hela garderoben. Hur kul är det att köpa en massa plagg som aldrig används? Inte speciellt.

Gör den investeringen i dig själv. En Style Advisor kommer INTE endast ta fram det senaste modet, en style advisor kommer ta fram plagg i DIN still som DU vill bära dom. img_8786

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s