Djävulen Bär Prada

God morgon.

Det har precis fallit lite snö här och hela vår bakgård är täckt av ett runt snötäcke. Jag försöker just nu ladda upp så mycket jag kan inför de kommande månaderna. Jag kommer namnligan både jobba inne på Östermalmskontoret som ni säkert minns sen innan Spanien, sen kommer jag även arbeta på ett väldigt stort företag ett antal månader.

Igår gjorde jag bara två saker på hela dagen. Jag studerade färgpalett på människor och kläder under tre timmar och så kollade jag på den underbara filmen Djävulen bär Prada. Dock så måste jag säga att jag ser på filmen med helt andra ögon nu. Andrea som är huvudpersonen och assistent åt Miranda (som ska föreställa Anna Wintour) har problem med sin pojkvän eftersom han tycker att hon arbetar för mycket. Pojkvännen blir även arg när Andrea måste åka iväg på Fashion Week och missar hans födelsedag.

HELT ÄRLIGT NU, det är tänkt att man ska känna sympati för pojkvännen! Ett hett tips till alla där ute: Om du får världens möjlighet som du ser fram emot (i detta fallet Fashion Week för Andrea) och din pojkvän blir sur för att du missar hans födelsedag om du åker … Ta ditt Pick o Pack, be honom skaffa en hund, ÅK TILL FASHION WEEK.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s