Julmarknad

God dag hörni!

Nu har det varit ett tag sedan vi hördes av sist. Det beror faktiskt bland annat på mitt nya jobb som jag verkligen tycker om. Det är på ett. Av världens största företag och därför tänker jag ej berätta vilket företag det är (eftersom jag inte vill ha mängder om frågor om bla rabatter). Jag kommer berätta pm företaget i framtiden men inte idag.

Jag är ledig nu i fyra dagar vilket jag normalt skulle avsky, men nu kom det faktiskt helt lägligt. Jag har nämligen blivit sjuk, som 90% av Sveriges befolkning verkar vara. Så det kommer bli skönt att inte behöva vara hemma ifrån jobbet.

Nästa lördag (13/12) åker jag och Victor på en mini weekend till Tallin. Han har aldrig varit där och jag har inte varit där på minst tio år. Vi har tänkt att åka till julmarknaden där eftersom det ska vara den bästa julmarknaden i hela Europa. Vi tänkte åka till Polen först eftersom jag är halvpolsk och älskar Krakow men det var inte riktigt värt att landa 19.00 en fredag och åka 09.00 på söndagen. Då åker vi hellre i vår innan vi tar oss till andra sidan jorden.

Har ni sett den här fantastiska bilden tagen av Ralph Lauren? Det är en av de absolut vackraste bilderna jag någonsin sett och jag älskar hur de fångat rörelsen och färgkaraktären i klänningen med bakgrunden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s