RECAP

Nu har det gått ett tag sen sist och det är dags för en recap av de senaste veckorna. För det första så har det ju varit jul och nyår. Julen var supermysig och nyår va extremt kul, för att sammanfatta det kort.

Hur har då detta året börjat? Jag har bokat in en sjukt spännande resa som jag tänkt på ett tag. Nämligen till New York! Det känns extremt overkligt och framförallt eftersom det blir den första resan jag faktiskt åker på själv, så skriv idéer till mig på hur jag kommer kunna sysselsätta mig 8 timmar i ett flyg…

När jag är i New York kommer jag bo på DoubleTree By Hilton Metropolitan som ligger i närheten av TIME SQUARE i mitten av Manhattan. Sen när jag hade bokat allting så insåg jag att bilderna därifrån måste vara riktigt bra. Så jag köpte därför den senaste IPhone 11, jag hade ändå haft min gamla mobil i snart två år så det var dags att uppgradera sig lite. Även beställt de nya AirPods PRO som jag kommer hämta ut den 27e januari med mitt namn ingraverat.

Sen måste jag också passa på att tacka er trogna läsare som fortsatt att klicka er in på denna bloggen varje dag trots bristen på nytt innehåll. :*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s