RESTAURANG AG

Nu r det inte långt kvar tills jag åker till New York, sjutton dagar för att vara helt exakt. Eftersom det är första resan jag kommer göra själv så är det lite nervöst men också extra spännande. Jag har lite saker inplanerade men annars kommer jag göra det jag känner för i stunden- en fördel med att resa själv.

En sak jag har inplanerad (och köpt biljetter till) är TOP OF THE ROCK vilket är biljetter till toppen av Rockefeller Center. Jag vill inte klistra in någon bild på utsikten därifrån eftersom jag inte har rättigheter till alla de bilder som finns på google. MEN jag föreslår att ni går in och söker på TOP OF THE ROCK VIEW för att se hur fantastisk utsikten är.

På tal om något helt annat… Ni som följer mig på instagram @mayaperssons vet redan om detta. I fredags var jag på en helt underbar middag som en av mina kompisar bjöd mig på. Vi hade ett bord bokat på AG som är Jureskogs restaurang och wow, jag tror faktiskt aldrig att jag har haft en sån smakupplevelse som jag hade där. Allt ifrån förrätten till efterrätten var fantastiskt. img_0998img_1012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s