B2B försäljning

Idag hände någonting som är extremt roligt. Jag signade nämligen för ett nytt jobb, B2B försäljare. Det är ett område jag ej arbetat inom förut. Visst har jag haft företagskunder både när jag jobbade på kontoret vid Stureplan och på Apple men nu är det verkligen inriktat mot ENDAST företag.

Jag är supertaggade på att få utvecklas mer inom försäljning samt att företaget är så galet bra. Det är verkligen en tjänst som gynnar företaget till det positiva på flera olika plan- så om du har ett företag och får att samtal av mig LISTEN UP ;).

Hela kulturen på företaget verkar riktigt skön, av det jag sett hittills så är det 10/10 på verkligen ALLA plan. Såklart så är det nervöst att ta detta steget i karriären och det kommer vara extremt nervöst när första samtalet görs -men det hör till!

Här får ni även en bild ifrån en Spadsg jag och Linnea hade för någon vecka sen. Om ni inte sett bilden än så är det dags att följa min Instagram @mayaperssons.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s