Allt på en gång

Nu börjar nerverna komma inför resan. Det känns på ett sätt väldigt verkligt men jag tror själv inte att jag förstått att jag faktiskt åker till New York i övermorgon. Om 50 timmar landar planet på Newark flygplats. Det som verkligen är skönt är att det är direktflyg. Jag har ingenting emot att behöva byta plan men då behöver man ju ha eventuella förseningar i åtanke.

Jag tror inte riktigt att jag låtit mig själv vara nervös än. Just för att jag haft helt andra saker som behövde lösas. Dels så slutade jag på Apple och letade efter ett nytt jobb som jag verkligen vill ha (och det ska man inte ta för givet att man hittar), samt att jag och Linnea började leta lägenhet och verkligen ville skriva på papper trotts att vi behövde vänta x antal veckor med inflyttningen.

Sen hade jag turen att båda dom två sakerna löste sig helt perfekt inom loppen av en vecka och då när allt var påskrivet var det som att jag kunde helt fokusera på resan. DÅ kom nervositeten och the excitement!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s