Lång flygning

Godmorgon hörrni!

Då var dagen här. Jag har precis duschat (05.00) och sitter nu i köket för att dricka en kopp varmt citronvatten och kaffe. Jag tänker att det är smidigast att köpa frukost och äta på flyget. HEEELT otroligt att jag ska flyta i nio timmar sträck, längsta jag tidigare flugit är sex timmar.

Taxin kommer om ungefär 45 minuter och nu känns det väldigt bra att jag bokade den en halvtimme tidigare än vad jag hade tänkt. Hade först skrivit in att jag ville bli upphämtad 07.30 men ändrade alltså till 07.00 eftersom det är bättre att va uttråkad av att vara för tidig än att vara stressad av att vara för sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s