Tapas Restaurang Stockholm

God morgon på er hörrni.

Ju har det hunnit gått lite mer än en vecka sedan senaste uppdateringen och det är helt enkelt av den anledningen att jag hade annat för mig under tiden jag var i New York. Som för övrigt är min absoluta favoritstad. Det var inte alls som jag hade trott mig dock. Jag hade föreställt mig att bli helt överväldigad men nej jag tyckte bara att det var en underbar stad, vilket är bättre betyg än förväntat.

Just nu är jag och Linnea på vårt hotellrum eftersom vi igår beslutade oss för att ta en spakväll och äta middag ute. Restaurangen hette något i stil med ”El Calio” och är en tapas restaurang på Kungsholmen. Angående maten då? ASSÅ WOW! Det är bland det godaste jag nånsin ätit och om ni går dit ska ni verkligen beställa deras PILL PILL räkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s