B2B vs B2C

GOD MORGON HÖRRNI!

Hur är det med er idag? Med mig är det riktigt jävla as bra. Jag måste erkänna att jag var ganska nervös över att ta ett säljjobb efter mina tidigare B2C erfarenheter (som inte alls passade mig) då jag trodde att det skulle vara ungefär samma sak. Det var också någonting som jag tidigt sa till han som rekryterade mig, jag sökte nämligen inte den tjänsten jag har nu.

Men fan vad glad jag är över att han skakade om mig och sa åt mig att testa. För helt ärligt så är B2B försäljning bland det roligaste jag någonsin gjort. Det passar mig så mycket bättre än vad B2C gjorde. 10/10. Sen har jag även turen att ha en sån bra arbetsmiljö, dom låter dig hitta ditt eget sätt att sälja på vilket uppskattas både av oss säljare samt av kunderna som slipper prata med robotar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s