Kost med mycket fett

God morgon folket, hur är livet idag?

Personligen så är det bara bra, tror verkligen det är viktigt för oss som är fullt friska att försöka leva som vanligt under hela denna Corona hysteri som råder. Personligen kan jag ej uttala mig mycket om den pga att jag inte är påläst om ämnet. Det jag kan och kommer uttala mig om är dock att jag tycker att bunkrande av läkemedel som Alvedon (när man är fullt frisk och ej i riskgrupp) är en extremt onödig sak som faktiskt tar BORT läkemedelsmöjligheter för de mer utsatta. Det är allt ni kommer höra om Corona ifrån mig.

Mitt liv är bara bra just nu, igår gjorde jag min första storhandling till nya lägenheten (två veckor i förväg… jag är sån) och det var en ganska sjuk känsla. Flyttade hemifrån när jag var 17 men jag bodde egentligen inte själv så länge. Flyttade in hos Victors familj efter bara nåt halvår så det är en ganska skum känsla att storhandla mat helt själv igen.

Någonting som jag verkligen märker är hur olik min storhandling igår var ifrån min ”storhandling” för två år sen. Har verkligen blivit mer hälsomedveten och äter extremt mycket mer fett än förut. Man kan ganska enkelt säga att min kost för två år sen var 90% kolhydrater, 8% protein och 2% fett. Idag är det HELT annorlunda med en kost som främst fokuserar på fett. Man hittar det som passar en själv bäst men om du är som mig och har naturligt snabb förbränning rekommenderar jag att testa en kost med mycket fett som olivolja, fet fisk, avokado, nötter och feta ost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s