Att flytta till en annan stad

God kväll hörrni.

Idag får ni ett litet kvällsinlägg att läsa innan ni går och lägger er. Idag har jag varit inne i stan hos Linnea som jag snart flyttar ihop med. Det känns helt galet och jag ser verkligen fram emot det. Någonting jag också började tänka på idag var hur mycket allting har förändrats sen jag flyttade till Stockholm…

Förut tyckte jag att Täby var hur centralt och nära till allt som helst, idag (två år senare) tycker jag att den 10 minuters Roslagsbanan känns som att åka ut till landet. Vilket egentligen är helt sjukt eftersom jag verkligen kommer ifrån landet. Men jag antar att man växer in i det akvarium man simmar runt i så att säga.

Har ni nån gång flyttat till en annan stad? Mejla in din historia till mayapersson@hotmail.com!

Ni får även en bild på när jag helt utan anledning ligger i ett fönster och skrattar helt avslappnat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s